Vi har åbent torsdag-fredag kl. 12.00-17.00 og lørdag 10.00-13.00   Jernbanegade 12,
3480 Fredensborg

- Vi har lukket søndag den 6. september i Jyllinge

tlf. 23 710 425

Nye varer
          lagt på 28-07 2015

TILMELD DIG NYHEDSBREVET NU!


Vær blandt de første, der får besked om nye franske fund, events, særtilbud. m.v.
Navn:  
e-mail:
Besøg os på Facebook
billeder fra artiklen Kronen på værket

Kronen på Verket

Hos Kronen kan du købe gamle franske møbler, prismekroner, kirkestager, madonnaer, spejle, fattigmandssølv m.v.

Vi er på franske, belgiske og svenske loppemarkeder for at håndplukke gamle møbler, vitrineskabe, skænke, kommoder, servanter, små skabe, flueskabe og små skabe; borde, stole, hylder, knagerækker; havemøbler, haveborde, havestole, balustraer og figurer i sandsten, zinkbaljer, zinkbaljer, vandkander, osv.

Derudover finder du et stort udvalg af smukke gamle prismekroner til elektrisk og levende lys; antikke franske kirkestager samt gamle lysestager, madonnaer, engle og andre religiøse figurer; gamle franske Louis Philippe spejle, kaminspejle og spejle; gamle glas, glasvaser, og fattigmandssølv, gammelt fajance, skåle, fade, lagekagefade, salatbestik i ben; gammelt fransk pileflet, gamle fuglebure, lavendelkasser, gamle dåser i alle størrelser og prisklasser, linned, osv. hos Kronen. 

Kronen Vi har også gamle svenske slagbænke og møbler

Hos Kronen finder du altid et stort udvalg i gamle svenske slagbænke, slagborde, langborde, skabe, tallerkenrækker, borde, stole og andre almuemøbler opkøbt på auktioner i Sverige. 

Vores butik

Du kan handle med os i vores netbutik eller i vores butik i Jyllinge. 

Er der noget særligt, du søger, men som du ikke fandt på hjemmesiden, så spørg endelig, for vi har altid meget mere i vores butik i Jyllinge, som ikke er på hjemmesiden, især mindre ting. Ellers vil vi prøve at skaffe det hjem.