Nye varer
Find os

Åben for telefonisk aftale
   tlf. 23 710 425

BUTIK:
Jægersborg Alle 19,
2920 Charlottenlund:
   onsdag-fredag 12-17:30
   lørdag 10-14

Sildehøjgård,
Snekkevej 10,
4040 Jyllinge:
Efter aftale

Sådan handler du
Fragt
Besøg os på Facebook
Besøg os på instagram

Hos Kronen kan du købe gamle franske møbler, prismekroner, kirkestager, madonnaer, spejle, fattigmandssølv m.v.

Vi er på franske, belgiske og svenske loppemarkeder for at håndplukke gamle møbler, vitrineskabe, skænke, kommoder, servanter, små skabe, flueskabe og små skabe; borde, stole, hylder, knagerækker; havemøbler, haveborde, havestole, balustraer og figurer i sandsten, zinkbaljer, zinkbaljer, vandkander, osv.

Derudover finder du et stort udvalg af smukke gamle prismekroner til elektrisk og levende lys; antikke franske kirkestager samt gamle lysestager, madonnaer, engle og andre religiøse figurer; gamle franske Louis Philippe spejle, kaminspejle og spejle; gamle glas, glasvaser, og fattigmandssølv, gammelt fajance, skåle, fade, lagekagefade, salatbestik i ben; gammelt fransk pileflet, gamle fuglebure, lavendelkasser, gamle dåser i alle størrelser og prisklasser, linned, osv. hos Kronen.

Kronen Vi har også gamle svenske slagbænke og møbler

Hos Kronen finder du altid et stort udvalg i gamle svenske slagbænke, slagborde, langborde, skabe, tallerkenrækker, almuemøbler m.v. opkøbt på auktioner i Sverige.

Vores butik

Du kan handle med os i vores netbutik, i vores butik i Jyllinge eller besøge os i vores Butik på Jægersborg Allé 19 i Charlottenlund.

Er der noget særligt, du søger, men som du ikke fandt på hjemmesiden, så spørg endelig, for vi har altid meget mere i vores butik, som ikke er på hjemmesiden, især mindre ting. Ellers vil vi prøve at skaffe det hjem.